"The Universe sends us exactly what we are ready for at the exact time we need it in our lives."

Sending Light, Brooke (via psych-facts)
@3 weeks ago with 24285 notes

"I like to watch people. Sometimes I ride the subway all day and look at them and listen to them. I just want to figure out who they are and what they want and where they’re going."

Ray Bradbury, Fahrenheit 451 (via psych-facts)
@3 weeks ago with 3097 notes

"A famous philosopher once said, ” Life is simple, but we insist on making it complicated.” The truth is we don’t know how to make it simple because we’re constantly trying to find what makes us happy. The thing is there’s nothing wrong with trial and error. There’s nothing wrong with failing one too many times and there’s certainly nothing wrong with winning one too many times either. One thing we can all agree on is life isn’t fair. But what is fair is the choice we make to obtain happiness. Some choose to participate. Some choose to disrupt the order. Some get all the attention and some thrive in the shadows. Some enjoy the thrill and some play it safe. Some choose to work hard and some hardly work. Some play the game and some would rather make the rules. The world is too big for any one path to be the right one. So regardless of the path you choose, remember that it remains unique to you. It becomes your story. That is what inspires us.
Be Proud of Your Story"

Alain Crevecoeur (via psych-facts)
@3 weeks ago with 2616 notes
Kawinan: mempersatukan sejoli-sejoli dan kawan yang kepisah sendiri-sendiri.
Happy wedding Ucay-Sule 0908 & Yorga-Wiwied 1008 :)

Kawinan: mempersatukan sejoli-sejoli dan kawan yang kepisah sendiri-sendiri.
Happy wedding Ucay-Sule 0908 & Yorga-Wiwied 1008 :)

@1 month ago with 1 note
Reminder. with Ibrahim – View on Path.

Reminder. with Ibrahim – View on Path.

@4 months ago

"Keep calm and stay strong."

(via psych-facts)

KEEP CALM AND STAY STRONG.

(Source: ohlovequotes, via psych-facts)

@5 months ago with 1047 notes
Katanya kalau lagi down mesti liat-liat dan inget yang indah-indah, biar bersyukur dan semangat.
Maka nikmat Tuhan kamu yang manakah yang kamu dustakan?

Welcoming April.

Puncak Sikunir, Dieng, 2012 – View on Path.

Katanya kalau lagi down mesti liat-liat dan inget yang indah-indah, biar bersyukur dan semangat.
Maka nikmat Tuhan kamu yang manakah yang kamu dustakan?

Welcoming April.

Puncak Sikunir, Dieng, 2012 – View on Path.

@6 months ago with 1 note
Happy birthday Tiawaaaa!!! Semoga sehat terus lancar semua kerjaannya dan selalu berada dalam lindungan Tuhan :)) with Tiara – View on Path.

Happy birthday Tiawaaaa!!! Semoga sehat terus lancar semua kerjaannya dan selalu berada dalam lindungan Tuhan :)) with Tiara – View on Path.

@6 months ago

"The people who are meant to be in your life will always gravitate back towards you, no matter how far they wander."

(via psych-facts)
@3 weeks ago with 19892 notes

"Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power."

Lao-Tzu (via psych-facts)
@3 weeks ago with 2460 notes
Photobombing lvl: DILEMPAR ke kolam Intel
Lagi nostalgia tiba2 nemu foto jaman FTI WETnesDAY. Dilempar semena2 oleh tiga tersangka, tepat di samping foto barengnya FTI B (kalo ga salah).
‘Makasih’ banget buat para tersangka Edwina, Etek, dan Emilia (keliatannya sih), jadinya punya pengalaman nyebur intel tanpa potong sks..
Makasih juga buat Melisa atas jepretannya..
Bikin kangen sama masa2 begini :”” with Andre , Melisa, Edwina, and Emilia at Indonesia Tenggelam – View on Path.

Photobombing lvl: DILEMPAR ke kolam Intel
Lagi nostalgia tiba2 nemu foto jaman FTI WETnesDAY. Dilempar semena2 oleh tiga tersangka, tepat di samping foto barengnya FTI B (kalo ga salah).
‘Makasih’ banget buat para tersangka Edwina, Etek, dan Emilia (keliatannya sih), jadinya punya pengalaman nyebur intel tanpa potong sks..
Makasih juga buat Melisa atas jepretannya..
Bikin kangen sama masa2 begini :”” with Andre , Melisa, Edwina, and Emilia at Indonesia Tenggelam – View on Path.

@1 month ago with 1 note
Bahagia itu as simple as nemu gambar bunny bunny unyu waktu lagi meriksa ujian HAHAHAHA.. Thanks anw buat yang gambar udah iseng2 berpahala it really makes my day :)) – View on Path.

Bahagia itu as simple as nemu gambar bunny bunny unyu waktu lagi meriksa ujian HAHAHAHA.. Thanks anw buat yang gambar udah iseng2 berpahala it really makes my day :)) – View on Path.

@4 months ago
My mood booster

My mood booster

@5 months ago
Selamat ulang tahun Nabila the Sunshine! Semoga selalu bersinar dan selalu diberkahi di umur yang kemarin, sekarang, dan yang akan datang.. with Nabila – View on Path.

Selamat ulang tahun Nabila the Sunshine! Semoga selalu bersinar dan selalu diberkahi di umur yang kemarin, sekarang, dan yang akan datang.. with Nabila – View on Path.

@5 months ago
Selamat ulang tahun Deasaf!!!!! Semoga apa yang dicita2kan tercapai dengan lancar, semakin solehah dan selalu dalam lindungan Tuhan :) with Dea Safitri – View on Path.

Selamat ulang tahun Deasaf!!!!! Semoga apa yang dicita2kan tercapai dengan lancar, semakin solehah dan selalu dalam lindungan Tuhan :) with Dea Safitri – View on Path.

@6 months ago